Travelblog: Namibia, Botswana, Zimbabwe

Vorig jaar mei was ik met mijn geliefde zusje Fleur op roadtrip door Namibië, Botswana en Zimbabwe.

We begonnen in Kaapstad, zodat ik haar deze fantastische stad kon laten zien en zodat we wat van mijn vrienden konden opzoeken. Daarna vlogen we naar Windhoek om onze Toyota Hilux op te pikken van Africa on Wheels. Hoe was het? Dat zie je hieronder, in de video die ik van onze reis maakte:

Benieuwd naar de gehele bungeejump? Die zie je hieronder:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s